Informatie

Nieuwe auto’s van alle merken

Naast ons Daihatsu dealerschap en de specialisatie in de merken Mazda, Suzuki, en Volvo, leveren wij alle merken (zowel nieuw als gebruikt) met bijbehorende garanties en services. In onze showroom aan de Smeenkhof 6 te Colmschate (Deventer) en op onze website vindt u een ruim aanbod van nieuwe auto’s. Onze voorraad en ‘te verwachten’ auto’s zijn speciaal voor u besteld, zodat u snel kunt rijden!

Topoccasions

U vindt bij ons een ruim aanbod, zorgvuldig geselecteerde occasions. Van voordelige budgetauto’s tot begerenswaardige topoccasions! Allen voorzien van nieuwe APK, NAP en complete reconditionering van in- en exterieur. Occasions vanaf € 4.500,- krijgen daarnaast 6 maanden BOVAG garantie, een onderhoudsbeurt, mobiliteitservice en een Waxoyl-behandeling.  Best Car Selection Occasions krijgen maar liefst 12 maanden garantie! (vraag naar de voorwaarden)

Zoekopdracht

Staat de auto die u zoekt niet in ons overzicht, maar wilt u wel graag van onze service en garantie genieten? Geen probleem, wij helpen u graag zoeken! Vul de zoekopdracht in en wij zullen de gewenste auto voor u vinden!

Top