CarWash Deventer

Alles onder één dak

bouwman colmsgateOp het terrein van Autobedrijf Bouwman vindt u ook Carwash Deventer, de schoonste wasstraat van Deventer en omgeving! Met onze volautomatische wasstraat maken wij onze dienstverlening compleet. Van verkoop tot onderhoud én reiniging, alles onder één dak!

Carwash Deventer: streeploos schone auto’s én bedrijfsauto’s

In onze hypermoderne wasstraat aan de Smeenkhof 6 in Deventer hebben autobezitters de keuze uit vijf verschillende volautomatische programma’s vanaf € 5,-. Bij ieder programma kunnen klanten kiezen voor een voorbehandeling (insecten-/velgenreiniger) met de Savona voorwasunit. Deze werkt met lage en hoge druk, waardoor een beter resultaat wordt bereikt dan met de gebruikelijke lage druk nevelapparaten.

Het zesde wasprogramma (€ 15,- inclusief btw) is bedoeld voor bedrijfsauto’s. Door de ruime afmetingen van de roll-overinstallatie is Carwash Deventer namelijk ook heel geschikt voor busjes en bestelwagens tot een hoogte van 2,80 meter en een breedte van 2,30 meter. Naast bedrijfsauto’s kunnen ook auto’s met imperiaal gemakkelijk en veilig door de wasstraat. In beide gevallen worden autobezitters begeleid door een Carwash-medewerker.

Met SoftCare2 Pro van WashTec heeft CarWash Deventer gekozen voor kwaliteit. De hoogwaardige techniek en beste reinigingsproducten garanderen immers een veilige en streeploze reiniging. Ook beschikt Carwash Deventer over een effectief droogsysteem, waardoor ‘droogrijden’ na het wassen niet meer nodig is. Door de snelle en betrouwbare service is de wasstraat bovendien altijd paraat.

Als extra dienstverlening wordt elke auto gratis grondig gewassen na een onderhoudsbeurt in de werkplaats van Autobedrijf Bouwman. Mensen die liever zelf aan de slag gaan, kunnen 24/7 terecht in de vier wasboxen van Carwash Deventer en gebruik maken van vier zeer krachtige stofzuigers.

Sparen met de Carwashpas

Voor de wasstraat kunt u losse wasprogramma’s kopen, maar u kunt ook kiezen voor de ‘Carwashpas’. Handig voor zakelijke rijders! Bovendien krijgt u hiermee u direct korting op de wasprogramma’s én spaart u punten voor leuke cadeaus!

Lees meer over de autowasstraat van Carwash Deventer >>>

Top